Scroll Top

Politica de Confidențialitate

Orice informație cu caracter personal sau materiale transmise către site-ul www. econfaire.ro și deținătorului acestuia SC ECONFAIRE ID SRL se supun Politicii de Confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal așa cum sunt ele prezentate în acest document. Această Politică de Confidențialitate prezintă procedurile de prelucrare a datelor cu caracter personal practicate de SC ECONFAIRE ID SRL în cazul utilizării internetului și a altor rețele de comunicare electronice.

Termeni legali

Informațiile cu caracter personal pot fi identificate ca Date cu Caracter Personal și reprezintă orice informație care se referă la dumneavoastră ca persoană fizică și prin care puteți fi identificat direct sau indirect.
Procesarea informațiilor cu caracter personal reprezintă orice activitate pe care SC ECONFAIRE ID SRL o desfășoară asupra sau cu datele personale pe care ni le-ați trimis (prin colectare, înregistrare, organizare, depozitare, modificare, retragere, folosire, blocare, ștergere etc.).
“Terții” în cazul acestei Politici de Confidențialitate reprezintă orice companie care nu se află sub controlul SC ECONFAIRE ID SRL direct sau indirect.

Date cu caracter personal colectate

Nu vom colecta nici o informație personal identificabilă despre dumneavoastră prin intermediul acestui Site (de exemplu numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de email – “date personale”) decât dacă ați oferit-o voluntar. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră personale să fie colectate, va rugăm să nu le trimiteți către noi.

Colectăm doar informațiile cu caracter personal pe care doriți să ni le oferiți sau a căror furnizare este necesară pentru ca noi să va oferim (și să îmbunătățim) produsele și serviciile noastre. Colectăm atât informații cu caracter personal directe precum nume, adresa poștală și adresa de e-mail, cât și informații indirecte precum “cookies”, informații referitoare la conexiune sau la sistem.

Este posibil să va solicităm adresa de e-mail, numele, numărul de telefon etc, astfel încât să vă puteți înscrie în campaniile și concursurile noastre sau să vă ținem la curent cu activitățile desfășurate de SC ECONFAIRE ID SRL de care dumneavoastră sunteți interesați.

Securitate

SC ECONFAIRE ID SRL ia toate măsurile necesare pentru a păstra în siguranță datele dumneavoastră cu caracter personal. La aceste informații cu caracter personal are acces doar personalul autorizat al SC ECONFAIRE ID SRL, al unor terțe companii, furnizori de servicii sau personalul autorizat al unor parteneri de afaceri, care sunt de acord prin contract să păstreze în siguranță toate informațiile.

Toți cei implicați sunt obligați să respecte Politica de Confidențialitate și toți angajații terților care au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal au semnat acorduri de confidențialitate și non-divulgare.

Utilizarea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate doar cu scopul pentru care le-ați furnizat companiei ECONFAIRE ID. De asemenea, vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

SC ECONFAIRE ID SRL poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar strict limitat la următoarele situații:
(1) Putem face cunoscute informațiile dumneavoastră cu caracter personal unor terți (cum ar fi furnizorii noștri) care ne ajută să administrăm acest Site. Acești terți trebuie să asigure întotdeauna același nivel de securitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal ca și ECONFAIRE ID și, atunci când este necesar, sunt obligați printr-un contract să păstreze în siguranță informațiile dumneavoastră cu caracter personal și să le proceseze numai în conformitate cu instrucțiunile exacte primite de la SC ECONFAIRE ID SRL.
(2) De asemenea, putem furniza informațiile dumneavoastră cu caracter personal către corpuri de control ale guvernului dacă suntem obligați să facem acest lucru prin legislația în vigoare, dacă noi considerăm că un astfel de procedeu este necesar pentru a respecta legislația în vigoare, dacă răspundem oricăror cereri sau acțiuni legale sau dacă apărăm drepturile companiei SC ECONFAIRE ID SRL, ale clienților sau ale altor persoane.
(3) În câteva situații unice, putem furniza datele dumneavoastră cu caracter personal unor potențiali colaboratori de afaceri ai SC ECONFAIRE ID SRL, dar numai după ce ne-am asigurat printr-un contract că aceste informații sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației locale.

Modificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal

Puteți solicita ca datele dumneavoastră să fie șterse, modificate sau revizuite prin email sau în scris la coordonatele din pagina de CONTACT.

Stocarea datelor cu caracter personal

SC ECONFAIRE ID SRL poate reține informațiile cu caracter personal pe care dumneavoastră ni le trimiteți prin intermediul acestui Serviciu într-o baza de date, cum ar fi baza de date cu clienți. Datele dumneavoastră personale vor fi păstrate doar pe perioada cât acestea sunt folosite pentru a vă putea răspunde întrebărilor sau rezolvării anumitor situații sau pentru a aduce îmbunătățiri și servicii noi, supunându-ne cerințelor legale și legislației în vigoare. Acest lucru înseamnă că este posibil să vă reținem datele cu caracter personal pentru o anumită perioada de timp chiar și după ce dumneavoastră încetați să folosiți serviciile ECONFAIRE ID sau acest Site. Aveți dreptul de a cere ca în orice moment datele dumneavoastră cu caracter personal să fie șterse.

Legătură cu alte Site-uri

Acest Site poate fi în legătură cu alte site-uri care nu aparțin și nu sunt sub controlul ECONFAIRE ID. Aceste site-uri nu sunt acoperite de această Politică de Confidențialitate. Dacă accesați alte site-uri folosind link-urile oferite, operatorii acestor site-uri pot colecta datele dumneavoastră personale. Va rugăm să va asigurați că sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate a acestor terți înainte de a le oferi informații personale. Nu putem fi responsabili din punct de vedere legal pentru activitățile sau politicile de confidențialitate ale acestor terți.

Modificări în Politica de Confidențialitate

SC ECONFAIRE ID SRL își rezervă dreptul de a actualiza prezenta Politică de Confidențialitate. Accesarea Site-ului și/sau utilizarea Serviciului în urma acestor schimbări semnifică acceptarea obligatorie de către dumneavoastră a schimbărilor survenite. Această Politică de Confidențialitate vă oferă toate informațiile necesare (într-un mod accesibil) pentru a vă forma o opinie și a vă decide dacă doriți să utilizați acest Site și să trimiteți sau nu informațiile dumneavoastră cu caracter personal companiei ECONFAIRE ID.
Prin accesarea și utilizarea acestui Serviciu și a comunicării electronice cu noi, ați luat la cunoștință și sunteți de acord să ne permiteți procesarea informațiilor dumneavoastră personale în maniera stabilită de această Politică de Confidențialitate.

Preferințe
Când vizitezi site-ul econfaire.ro acesta poate stoca sau prelua informații in browser-ul sau device-ul dvs. sub forma de cookie.